Artikler

Giv en Filibabba aktivitetsnest i dåbsgave

Har din veninde, kammerat, kollega, chef eller din lokale barista fået barn og du står og mangler en dåbsgave til dem? Så er en Filibabba aktivitetsnest en oplagt mulighed for en genial, praktisk og langtids holdbar gave! Hvis du klikker på dette link; www.littlehappy.dk/aktivitetsnest-graa kan du læse om de mange fordele ved at købe en Filibabba aktivitetsnest.

Filibabba aktivitetsnest kan næsten anses som en investering grundet de mange fordele den har. Det ville være en rigtig god gave til helt nybagte forældre, fordi den har flere funktioner og kan bruges til flere ting end bare et babynest. Din veninde eller kammerat vil helt sikkert sætte ufattelig stor pris på gaven, for så er det en ting mindre de skal tænke over. Nybagte forældre er jo trætte har ikke det store overskud.

Hjælp de nybagte forældre

Filibabba aktivitetsnest er yderst praktisk og vil være en kæmpe gave at give til dine nærmeste. De nybagte forældre vil have ekstra overskud, hvis de fik en aktivitetsnest fra Filibabba i gave, på grund af de mange fordele ved den. Mange nybagte forældre er også meget påpasselige med, hvad børneting er lavet af, og de vil helt sikkert sætte pris på, at produktet er lavet af 100% økologisk bomuld og polyester.

  • Filibabba aktivitetsnest vil gavne de nybagte forældre, da den har flere funktioner og derfor skal de ikke ud og købe separate ting til deres lille guldklump.
  • Filibabba aktivitetsnest kan laves til et aktivitetstæppe og sammen med det tilhørende aktivitetsstativ vil det kære barn have flere timers ren underholdning. På den måde kan de nybagte forældre lige nå og få ryddet op.
  • Filibabba aktivitetsnest kan fås i to farver, men den grå er unisex og passer derfor til både piger og drenge. Den kan således også gå i arv, hvis de nybagte forældre nu tænker, at de sagtens kan holde til et par børn mere.

En helt igennem genial dåbsgave

Som gæst til en dåb vil du ikke komme galt afsted med en Filibabba aktivitetsnest som dåbsgave. Den er flot og praktisk og det vil kun gavne de nye forældre. Designet er hertil også tidsløst og meget moderne, og passer derfor ind i de fleste hjem. Den kan dermed pynte rigtig fint ind i stuen eller børneværelset, uden at tage al opmærksomheden fra det øvrige interiør. De nybagte forældre vil forhåbentlig kun synes, at det er en vældig fin gave, da den har mange funktioner. Forældrene vil forhåbentlig kun glædes af, at vide den kan bruges som et legetæppe, kravlegård og babynest!