Artikler

AirBnB boomer – skal du med?

Det er 2021, og alle vil gerne have en god sommerferie i år. Det er det mest naturlige i verden, da sidste år bød på en utraditionel ferietid i coronaens tegn. Det er der ingen der savner, men til gengæld savner de fleste en vaskeægte ferie. Dog er vi endnu ikke helt fri af epidemien, og derfor er der mange der ikke tør binde an med udenlandsrejser. Resultatet af dette er, at markedet for udlejning af sommerhuse og hytter er eksploderet i år. Hvis du gerne vil med på vognen, og komme godt fra start med udlejning, så er det nu du skal rykke. Vi ser nærmere på mulighederne lige her.

Køb et sommerhus eller en hytte

Hvis du ikke allerede ejer et sommerhus, så er det nu du bør smede, og få købt en ejendom der kan lejes ud til det glade sommerfolk. Eksisterende sommerhuse og luksus træhytter kan være dyre at komme i nærheden af, men heldigvis kan man købe færdigbyggede træhytter og sommerhuse, som har en høj standard uden at være særligt dyre. De er også hurtige at installere, så du kan nå at komme med på markedet til denne sæson. Når du har fundet en grund, og fået installeret en stor træhytte eller et sommerhus, så er det bare om at få lejet ud. Det kan du enten gøre via et traditionelt bureau, eller via AirBnB. Der er fordele og ulemper ved begge.

Bureau vs AirBnb

Et klassisk bureau klarer alt lige fra marketing til rengøring. Du behøver sådan set ikke løfte en finger efter I har fået en aftale på plads. Til gengæld tager de en stor procentdel af udlejningsgevinsten, du kan godt regne med halvdelen. Hvis du lejer ud på AirBnB er det kun en lille procentdel hjemmesiden tager, til gengæld står du selv med kommunikation og rengøring. Få tilbud på alt i træ her!