Artikler

3 trin til at starte din egen blog

Det er ikke unormalt, at have sin egen personlig side, hvor man kan skrive om sin hobby eller passion for noget. Dette gøres igennem en blog. Der findes mange forskellige emner, og der er ikke nogen blogs-emner, som er forkerte. Det kan handle lige fra mode til mad til køretøj og rejser, hvad end du interesserer dig for.

Sådan kommer du igang

Lad os sige, at du elsker at lave mad, og gerne vil starte en mad-blog. Nu begynder alt det sjove, og du kan tage et skridt ad gangen, for at overskueligere processen.

Find et domæne navn

Du skal nu finde ud af et navn til din blog. Det bedste vil være, at finde et navn, som er nemt at huske, og som alle kan stave til. Du skal samtidig med tjekke, om domæne-navnet er ledigt. For hvis det ikke er ledigt, må du finde et nyt.

Find et webhotel

Når du nu har fundet et ledigt domænenavn, så skal du finde dig et webhotel. Der findes flere forskellige udbydere, hvortil du kan finde billigt. I starten kan du bare vælge det billigste, for du behøver hverken plads til data i starten, og du skal huske på, at du alt kan opgradere dit abonnement.

Find er CMS-system

Uden at gøre det alt for tekniske, så er et CMS-system den platform, hvortil ens hjemmeside bygges op af. Det mest normale og populære er WordPress, som der findes mange forskellige plugins til. Dette system gør det nemt og lige til at begynde på sin blog. Herefter er det bare om at gå igang. I starten er det vigtigt, at man regelmæssigt skriver nyt indhold i form af anlæg. Imens kan man altid justere i farver, opsætning, skrifttyper og tilføje billeder.