Artikler

Få en lidt bedre økonomi i julen!

Julen er for mange en tid hvor det hele er lidt mere stramt end resten af året! 

Grunden til at julen er lidt hårdere at komme igennem end resten af året, er at det er den måned vi bruger flest penge. Der skal købes masser af gaver og masser af julehygge. Det betyder at din konto hurtig bliver væsentlig mere presset end normalt. 

Der findes dog en nem måde du kan få lidt mere luft i økonomien på. Det kan nemlig sagtens klares uden forbrugslån og kviklån. Med en smart afbetalingskonto hos f.eks. viabill kan du købe dine gaver ind uden at du tømmer kontoen. Den fungerer rent faktisk lidt som en kassekredit. Du køber din gaver ind via denne konto og afdrager så i dit eget tempo. 

Stort set de fleste butikker tilbyde denne måde at betale på. Det betyder at du købe alt mellem himmel og jord med den. Uanset om det er sko, tasker, tøj, legetøj, mad, køkkenudstyr, værktøj, elektronik, frækt lingeri, vinterdæk, medicin ja endda sexlegetøj. Alt kan stort set købes på afbetaling med en og samme konto. 

Hvordan fungerer det så i praksis ?

Det er utrolig nemt at bruge. Det er stort set ikke anderledes end at betale med kredit kort. Du handler som du plejer i de forskellige webshops og vælger så bare denne smarte betalingsmetode. Når du har gennemført købet, så trækkes beløbet ikke på din konto men på din afbetalingskonto. Når du så har købt alle de gaver du skal købe, så kan du logge ind og afgøre hvor hurtigt det skal betales tilbage. Vælger du f.eks. 10 måneder, så deles din betaling op i 10 små bidder der så trækkes fra dit korto som tiden går. 

Har du en tid hvor du ikke skal bruge det, så koster den ikke noget at have. Der kommer først små renter på når du bruger den.