Artikler

3 ting du skal have med på campingferie

3 ting du skal have med på campingferie

Hvis du skal på campingferie, så er det en god ide at pakke praktisk. Du vil hurtigt komme til at kede dig, hvis du bare skal sidde på campingpladsen og trille tommelfingre. Derfor kan det være godt at medbringe en masse forskellige ting, som du kan gøre brug af på din ferie. Du skal selvfølgelig have mad og drikke med, men det kan du altid købe i et supermarked på turen. Hvis du vil vide, hvilke ting der kan være rigtig gode at medbringe på campingferien, så giver vi dig tre gode bud her. Hvis det lyder som noget for dig, så følg med. 

Din cykel

Det er en rigtig god ide at tage din cykel med på campingferien. Dermed kan du hurtigt tage ud og opleve noget andet end campingpladsen. Du får også en masse frisk luft og motion samtidig. Du kan undersøge om der er nogle ting, du kan tage ud og se, som ligger i cykelafstand. Du kan medbringe cykler på en cykelholder, som du kan have bag på bilen. 

En god taske

Hvis du vil på udflugt, så medbring en god rygsæk eller en anden rummelig og let taske. Dermed kan du tage en masse forfriskninger og forsyninger med på turen. Det kan for eksempel være plaster til nødsituationer eller andet udstyr, som er godt at have med på en lang dagstur. Find en god og rummelig taske, som er nem at bære rundt på, og så får du med sikkerhed en rigtig god tur. 

Underholdning

Hvis du gerne vil have lidt underholdning på din campingferie, så er det også bare med at finde det frem og pakke det til ferien. Du kan for eksempel tage en masse sjove brætspil med, eller en god bog, som du kan sidde og slappe af med. Du kan også medbringe nogle hyggelige lys, som du kan tænde om aftenen i campingvognen eller teltet, når der skal være en hyggelig stemning. Du kan medbringe lige den underholdning, som du nyder, og så vil du helt skulle slippe for kedelige stunder på campingferien.