Artikler

Vigtige ting du skal vide, hvis du vil holde et babyshower

Vigtige ting du skal vide, hvis du vil holde et babyshower

Et babyshower er en rigtig god måde, hvorpå man kan overraske en kommende mor. Det er en dag, hvor man kan forkæle hende, og vise, at man glæder sig til at møde barnet der er på vej. Men hvordan holder man et godt babyshower? Det vil vi komme ind i på dette indlæg.

 

Inviter folk i god tid

Det er vigtigt, at man inviterer folk i god tid, hvis man vil holde et babyshower. Det er det fordi, hvis man inviterer folk i god tid, så er der større chance for, at de kan komme på den pågældende dag, fremfor hvis man inviterer dem sent.

 

Når man skal invitere folk, så kan man gøre brug af babyshower kort, og gøre invitationen unik.

 

Skal festen være kun for piger?

En af de overvejelser man skal gøre, inden man sender invitationerne ud, det er om det kun skal være pigerne der skal inviteres. Som udgangspunkt, så er det kun for pigerne, som der er det meste normale, når det kommer til babyshowers – Men det er ikke sikkert, at det er sådan i jeres vennegruppe.

 

Hvordan skal der pyntes op

Til et babyshower skal der gerne pyntes flot op. Det skal der, for at gøre festen uforglemmelig for den kommende mor, men også for, at man kan tage nogle flotte billeder, som man altid kan kigge tilbage på. 

 

Hvis man gerne vil gøre pynten lidt speciel, så kan man vælge et tema for festen, som pynten vil afspejle. Et tema kunne eksempelvis være et prinsessetema, eller måske et bamsetema. Mulighederne er næsten uendelige, temaet skal blot gerne afspejle kønnet på barnet, og at det er en fest for at fejre et barn der kommer til verden.

 

Aktiviteter

Som enhver anden fest, så er det fedt, hvis der er lidt aktiviteter i løbet af aften. Derfor foreslår vi, at man planlægger nogle lege eller spil, som kan løsne lidt op mellem folk, og som gør, at man ikke bare sidder og spiser kage og snakker, selvom det også kan være utrolig hyggeligt.