Artikler

Nye trends, der spås at ramme boligmarkedet

Ligesom i så mange andre områder af vores liv, så er boligbranchen også ramt af trends. Nogle af disse ser ud til at blive en fast del af måden vi tænker i bolig, og vil derfor være vigtige at indtænke i sit byggeri eller i løbende renovering. Få 3 bud på vigtige trends her.

Stikkontakten bliver vigtigere

Stikkontakten er måske ikke det mest sexede produkt, der findes i vores bolig. Men der er bestemt en af de mest praktiske – og i fremtiden kan stikkontakten faktisk komme til at spille en større rolle end nogensinde før.

Det bliver stadig populært at kunne placere sin stikkontakt mere frit, og lysdæmpning er også en feature, som mange fortsat er interesseret i. Men derudover bliver det vigtigere, at stikkontakterne kan tage mod flere typer stik. Det er særligt USB-stikket, der skal kunne sættes direkte i stikkontakten, så vi kan få ladet vores enheder nemt og bekvemt.

Brug for hjælp til valg af nye kontakter? Kontakt din elinstallatør i Kolding.

Hemmelige døre

De hemmelige døre er ikke kun noget, som man ser i Harry Potter film. For mange er det vigtigt, at de har et opbevaringsrum, men de er ikke interesseret i at skilte med ekstra døre. Derfor ser man flere og flere eksempler på, hvordan døren skjules i køkkenelementerne, så den ligner en af de øvrige låger. Løsningen er både praktisk og noget mere elegant end en dør. Og så gør det da intet med lidt mere X-faktor i hjemmet.

Større badeværelser

Det er ikke kun skjulte døre i køkkenet, der er på dagsordenen blandt nye trends. Det er også et ønske for mange med større badeværelser. En af årsagerne er, at der er kommet mere fokus på, at vi bruger meget tid derude. Mange deler deres badeværelser om morgenen, og der er derfor en fordel med større elementer og mere plads til at kunne bevæge sig – uden at komme i vejen for hinanden, naturligvis. Det kræver mere plads, hvilket også giver bedre muligheder for at indrette med vægkunst, planter osv.