Artikler

Hvilken form for firmatøj skal I vælge?

Er I en virksomhed der er kørt død i jeres markedsføring og derfor mangler et skub i den rigtige retning? Så kan firmatøj være det næste i skal implementere hos jer. Der findes et hav af muligheder indenfor tøj til virksomheder. Det er derfor også muligt at finde det firmatøj med logo som passer til jeres virksomhed og medarbejdere.

Det er ikke helt nemt at skulle vælge firmatøj med logo. Det er nemlig værd at tænke over hvad i kunne tænke jer at udstråle til jeres potentielle kunder eller kunder som I allerede har. Her kan i for det først tænke over hvilken form for tøj i vælger. Er I en virksomhed som går op i behagelighed og det at kunne bevæge sig i sit firmatøj. Så er kunne vores lækre t-shirt, bukser eller trøjer være noget for jer. Det kan også være i ønsker at vise jer fra jeres professionelle side og derfor vælger en lækker skjorte eller en pænere polo. Der findes også en masse muligheder til håndværkere i form af arbejdstøj som er slidstærk. Der findes altså en lang række muligheder til alle virksomheder, så I kan være sikker på at finde det tøj som skal hjælpe jeres virksomhed frem. Så alt i alt skal I finde det tøj som passer til jer og hvilken arrangement eller situation tøjet skal bruges. Om det så er til daglig brug i butikken eller tøj til messen, gør ingenting i kan med sikkerhed finde det som passer til jer. 

Design jeres firmatøj præcis som I kunne tænke jer det

Det er muligt at være med I hele design processen. Det er derfor også muligt at få præcis det udtryk som skal booste jeres virksomhed. Det første I skal vælge, er hvilken type firmatøj med tryk i ønsker. Her skal I også finde den farve på tøjet som i ønsker. Her kan i tage det sikre valg med sort, hvid eller grå. I kan også tage er mere spændende valg i form af tøj i jeres signatur farve, her kunne det være orange, rød, gul eller grøn. Der findes firmatøj med logo i alle regnbuens farver. I kan derfor være sikker på at finde den farve som passer til jer og det udtryk i ønsker jeres firmatøj med logo skal have. Derefter skal I vælge det design der passer til jer. Det kan være i form af jeres logo, information som jeres telefonnummer eller web-adresse. Det kan også være I har et budskab som I ønsker komme ud. I skal også finde de størrelser i skal bruge og hvilket køn det skal være til. Med størrelser hel fra XS til XXXXL er i sikre på vi har tøj til alle dine medarbejdere. Tøjet fås også til både mænd, damer og som unisex.

Mangler I en måde at få jeres virksomhed mere ud til kunder, så er firmatøj perfekt til jer. Her har I et hav af muligheder og kan være med i hele design processen. Det er vigtigt man kan se jer og jeres virksomhed i jeres tøj.